Heli
Heli Equipment
Helicat

Bedrijf

HELI nv is opgericht in 1983 en is actief in de verhuur, verkoop en service van schaarliften, telescopen, kniktelescopen, vorkheftrucks, verreikers, mini-kranen, rolsteigers enz..

Dankzij onze jarenlange ervaring, gekoppeld aan een uitstekende service, zijn wij in staat om vrijwel elk hoogte-probleem op te lossen.  We beschikken over een zeer gevarieerde huurvloot van bijna 900 machines welke inzetbaar zijn op al uw werven.

Door de jaren heen heeft HELI haar activiteiten nog verder uitgebreid met de volgende afdelingen:

Heli-Equipment
Verhuur en verkoop van ladders, steigers, PBM's en tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen.

Heli-Trans
Met een eigen vloot van 20 vrachtwagens (12 diepladers) verzorgt Heli-Trans het vervoer van en naar de werf van alle huurtoestellen, alsook van de toestellen en vrachten van klanten. Heli-Trans staat garant voor een snelle en correcte levering overal in België, Frankijk, Nederland, Groothertogdom Luxemburg en Duitsland.

Heli-Cat
Verhuur, verkoop en service van grondverzetmachines.


Heli-France
Verhuur en verkoop hoogwerkers en mini-kranen in Noord-Frankrijk

Om een oplossing te bieden aan het steeds groter wordende probleem van plaatsgebrek verhuist HELI in de loop van 2011 naar een nieuwe site, gelegen in de industriezone Vantegem te WETTEREN.

Met een oppervlakte van 4 Ha waarvan 6.000 m² werkplaats en magazijnen en 1.650 m² kantoren worden de momenteel verspreide activiteiten samengebracht en blijft er voldoende ruimte voor verdere groei.