Menu

Layher® gaat trainingspartnership aan met Heli Safety Academy

in Nieuws
Geschreven door Fee Kooij
News detail sample

Layher is wereldwijd toonaangevend leverancier en producent van innovatieve en slimme steigersystemen. Het bedrijf doet vanaf 11 december een beroep op Heli Safety Academy, ons opleidingscentrum. Doel is klanten van Layher op te leiden tot ‘Gebruiker steigerbouw volgens AV-021’.

Een steiger bouwt zichzelf niet op. Om veilig een steiger te kunnen monteren en demonteren moet je als bouwer een opleiding volgen. Heli Safety Academy is als opleidingscentrum gecertificeerd om de opleiding AV-021 voor steigerbouwer te geven. Zo’n opleiding professioneel brengen is een vak apart, en het vertrouwen van Layher bewijst dat Heli Safety Academy er goed in is.

Om mensen doeltreffend en veilig steigers te leren monteren, ligt de focus in de opleiding op een combinatie van veiligheid en deskundigheid. De cursisten krijgen alle veiligheidsregels onder de knie die nodig zijn om steigers te monteren, modificeren en demonteren. Ze sluiten de dagopleiding af met zowel een theoretisch als een praktisch examen. Wie slaagt, gaat naar huis met een BeSaCC diploma.


Meer info vindt u bij Heli Safety Academy.

Ontdek meer artikels over Nieuws
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster