Menu

Heli, exclusief verdeler van Uplifter

in Nieuws
Geschreven door Fee Kooij
News detail sample

Uplifter glaszuigers

Sinds kort zijn we exclusief verdeler voor Uplifter producten in België.

Deze Duitse fabrikant brengt diverse toestellen op de markt om het de glasplaatser makkelijker te maken, van eenvoudige handzuigers, over glaskarren tot heavy duty vacuümzuigers. Deze toestellen zorgen voor veiliger en ergonomisch werken, wat ervoor zorgt dat je je job gezonder kan uitoefenen.

Glastransport

Uplifter Racelift

Outdoor glaskarren zijn heel handig om glas te verplaatsen op werven, met de grote wielen rijden ze makkelijk over elk terrein. De indoor karren zijn aangepast met kleinere wielen en een verlaagd chassis om grote glasplaten door deuropeningen of onder plafonds te kunnen rijden.

De UPT 180 is een perfect hulpmiddel om glas te transporteren waar geen enkel ander toestel of kar kan gebruikt worden.


De Racelift laat je toe glasplaten, tot 150 kg, op een simpele manier te transporteren, op te tillen met de hijslier en te plaatsen.

Glaszuigers

Uplifter UPG 600

De UPG-vacuümzuigers kunnen aan elk type hijskraan gehangen worden. Deze zijn aanpasbaar aan zowat elke glasplaat, dit zorgt ervoor dat zowel kleine oppervlakken, langwerpige als grotere volumes door deze dubbelcircuit zuigers kunnen gehanteerd worden. Uiteraard roteren en kantelen al deze zuigers het glas. De UPG capaciteiten kunnen momenteel glas oppakken tot 600 kg, maar binnenkort komen de 900 kg en 1200 kg versies op de markt.

Specifieke toepassingen

Sandwichpanelen zuiger

Naast deze ‘standaard’ toepassingen biedt Heli met Uplifter je ook heel specifieke toepassingen aan: zuigers voor gebogen glas, elektrisch roterende en kantelbare zuigers, zuigers met contragewicht om glas tot 1200kg te plaatsen via torenkranen , sandwichpanelen zuigers, zuigers voor terrastegels, … noem maar op.

Ontdek meer artikels over Nieuws
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster