Menu

Heli steunt YOUCA Action Day

in Nieuws
Geschreven door Angélique Daeleman
News detail sample

Heli Group neemt voor het tweede jaar deel aan de YOUCA Action Day en stelt op 18 oktober een student tewerk. Tijdens de YOUCA Action Day trekken meer dan 15.000 scholieren uit Vlaanderen en Brussel gedurende één dag niet naar school, maar ze  gaan aan de slag bij een bedrijf. Het loon van 50 euro dat elk van hen die dag verdient, gaat naar projecten van jongeren in Ecuador en in België.

Wat is het doel van YOUCA?

Samen met Plan International België wil YOUCA een duidelijke impact teweegbrengen op de toekomst van jongeren en specifiek van meisjes in Nueva Prosperina, een van de meest achtergestelde wijken van Guayaquil in Ecuador.

Waarom nemen wij deel?

Omdat wij bij Heli maatschappelijk verantwoord ondernemen, geven we jongeren de kans om hun engagement waar te maken. Naast de steun voor een goed doel zijn er voor ons nog aspecten belangrijk. Enerzijds leren we de potentiële werkkrachten van morgen beter kennen, anderzijds kunnen we ons bedrijf positief in de kijker zetten. Kortom, een win-winsituatie voor iedereen.
We kijken alvast uit naar volgende donderdag en zullen er een leuke en waardevolle dag van maken voor de YOUCA-student in onze onderneming.

Ontdek meer artikels over Nieuws
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster