Menu

Bezoek ons op Polyclose 2018

in Nieuws
Geschreven door Fee Kooij
News detail sample

Gratis naar Polyclose!

Op 17, 18 en 19/01 vind je ons terug in hal 1 op stand 1152 op Polyclose!

GRATIS tickets zijn te verkrijgen op de volgende link: http://www.polyclose.be/nl/registreer-uw-bezoek/ 
Voer de volgende code in: P812094482.

Dit jaar hebben we iets speciaals gedaan met onze stand, breng ons dus zeker een bezoekje!

Drie merken om in de gaten te houden

Heli biedt toestellen aan van SmartLift, UpLifter en Maeda. Je vindt als professional of particulier daarin altijd een oplossing voor het plaatsen van raamkaders, glas en wanden. Deze drie merken zijn innovatieve ontwikkelaars. Ze luisteren goed naar hun klanten en weten wat er nodig is om krasgevoelige materialen te monteren.

SmartLift

Met de toestellen in dit gamma manipuleer je glas tot 825 kg zonder de voeling met je product te verliezen. De diverse types van deze Deense fabrikant bieden de klant oplossingen voor binnen- of buitengebruik. Door hun specifieke bouw is het mogelijk glas te manipuleren tot op een hoogte van 4,50 m. Door de aandrijving met batterij is een autonomie van een dag gegarandeerd en wordt de uitstoot tot nul herleid.

Je kunt met deze machines iets doen wat met veel minikranen niet lukt: het glas vervoeren van de glasbok naar de opening waar je het glas moet plaatsen. Door de beweegbare kop ben je in staat – als dat nodig is – het glas zijdelings langs de machine te nemen.

Nieuw voor 2018 is dat de SL608 Outdoor Highlifter een elektrisch aangedreven kop heeft. Daardoor bedien je de kop zacht en traploos met glas tot 608 kg.

Een vlakke ondergrond is ideaal voor dit type toestel, maar op oneven terrein staat deze krachtpatser met brede banden ook zijn mannetje. Wordt het terreinwerk te gortig? Dan kun je altijd gebruikmaken van rijplaten en de standaard aanwezige stabilisatoren op de outdoorreeks.

UpLifter

Deze Duitse fabrikant biedt een groot gamma losse units voor het plaatsen én verplaatsen van glas. Van kleine handpompen tot grote ventousen, allemaal zijn ze uitgerust met siliconenvrije vacuümzuigers. De grotere types zijn ideaal om aan de hijskraan te hangen van minikraan, verreiker, heftruck en natuurlijk vrachtwagenkraan.

De units werken allemaal op ingebouwde batterijen, dus geen gedoe met stroomkabels en dergelijke bij de manipulatie. De compacte modellen (tot 600 kg) zijn perfect om met beperkte glasafmetingen te werken. De grotere modellen kun je op verschillende manieren samenstellen om zeer grote glasplaten te manipuleren tot wel 1.200 kg. Beide types kunnen het glas doen kantelen en roteren om hun as.

Maeda

Voor het betere hijswerk zijn sterke spieren nodig. De benodigde knowhow hiervoor komt vanuit Japan tot bij ons. Je zet de kleine krachtpatsers van Maeda flexibel in voor alle hijswerk tot 8 ton. Ze banen zich dankzij hun rupsen een weg door elk type terrein, maar ze beschadigen betonvloeren niet.

Kies voor een compact type met hydraulische steunpoten, een verbrandingsmotor en elektromotor of een puur dieseltoestel met cabine. De stille machines zijn soepel en proportioneel te bedienen. Door verschillende mastuitvoeringen heb je voor elke klus de beste oplossing. Ideaal voor het plaatsen van glas, houtconstructies, staalstructuren en kunstwerken.

 

Aan de slag, dus. Maar loop eerst even langs bij Heli.

Ontdek meer artikels over Nieuws
Nieuws overzicht
Sluit zoekvenster