Menu
  • Isoli PNT 220 NLX
  • Isoli PNT 220 NLX
Hoogwerkers op vrachtwagen - kniktelescoop

Isoli PNT 220 NLX

  • Werkhoogte 21,90m
  • Max. zijdelingsbereik 11,20m
  • Transportbreedte 2,50m
  • Platformafmetingen 1,4 x 0,71m
  • Laadvermogen *250kg
  • Gewicht 34kg
  • Transporthoogte 2,80m
  • Transportlengte 7,71m

Koop dit product Offerte

Omschrijving

De PNT 220 NLX, gemonteerd op voertuigen met een cabine en heeft een gewicht dat minder is dan 3500 kg. En is daarom ideaal voor autonoom en mobiel werken op hoogte met een rijbewijs B.

Kan worden gebruikt voor onderhoud, constructie en industriële toepassingen.

Het platform, uitgerust met een kniktelescoop, is viervoudig gestabiliseerd en heeft geen voetafdruk onder de gondel want deze is zijdelings bevestiging. Dit resulteet op een vlakke onderkant van de kooi.

Beschikbaar op Mercedes Sprinter of Iveco Daily

 

Kleine afmetingen met veelzijdige prestaties

De hoogwerker PNT220NLX is een van de meest performante uit zijn categorie omdat hij de voordelen van een hoogwerker met knikarm (pantograaf) combineert met die van een hoogwerker met telescopische arm. Dit wil zeggen dat wanneer u langs een muur werkt, u over de hele hoogte parallel kunt blijven door alleen de knikarm (pantograaf) te laten bewegen, terwijl u bij een telescopische hoogwerker zonder knikarm elke keer het bereik en de hoogte moet corrigeren en u dus telkens twee bewegingen moet uitvoeren in plaats van één. Bovendien biedt deze
hoogwerker dankzij zijn derde telescopische arm met drie secties een zijdelings bereik van +/- 11,20 m op een hoogte van +/- 13 m, wat een groot voordeel is bij dakwerkzaamheden.

Dankzij de bevestiging aan de voorkant van de gondel kan deze op de grond geplaatst worden om gereedschap en materialen te laden. Het grote laadvermogen van 250 kg staat ook borg voor hoge prestaties. Deze hoogwerker van 22 m voor rijbewijs B wordt door de gebruikers enorm gewaardeerd om zijn stabiliteit bij het werken op hoogte, zijn korte lengte van 6,67 m, zijn lage constructiehoogte van 2,66 m. Zijn zeer lage zwaartepunt garandeert een perfecte wegligging. De hoogwerker wordt door verhuurbedrijven enorm gewaardeerd vanwege het gebruiksgemak en de snelheid van werken. Tot slot heeft deze hoogwerker vier stabilisatiemogelijkheden zodat de operator op zeer smalle plekken in alle veiligheid kan werken. Als optie kan de automatische stabilisatie besteld worden die een snelle plaatsing van de hoogwerker garandeert evenals de functie “Go-Home” die toelaat de hoogwerker automatisch in ruststandspositie te brengen.

 

Gelijkaardige toestellen

RS 240 (#12543)
Hoogwerkers op vrachtwagen - kniktelescoop

Ruthmann RS 240 (#12543)

Werkhoogte 23.6 mMax. zijdelingsbereik 11.3 m
Bouwjaar 2019: € 75000

Hulp of advies nodig over een toestel? +32 9 368 80 80

Sluit zoekvenster